Başkan Adayı Bozbey: "Bursa 31 Mart'ı bekliyor"

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Uludağ'a teleferikle çıkmak isteyenlerin Teferrüç İstasyonu’nda yaşadığı otopark soruna dikkat çekerek, “Buranın projesinde otopark ve bulvar vardı, neden yapılmadı?" diye sordu. Bozbey,”31 Mart’tan itibaren değişim başlıyor. Teleferik'te, Yıldırım'da ve Bursa’nın her yerinde değişim başlıyor. Bursa 31 Mart’ı bekliyor ” dedi.

Millet İttifakı’nın Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, pazar gününü halkın arasında geçirdi. Sabahın erken saatlerinde Dobruca'daki bir restorana giden Bozbey, vatandaşlarla sohbet etti. Kahvaltı yaparken karşılarında Mustafa Bozbey'i gören vatandaşlar birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, daha sonra Yeşil Türbe civarında ve Namazgâh Mahallesi’ndeki esnafla da bir araya geldi.
Bursalılar’ın adayı Mustafa Bozbey, Piremir Mahallesi’nde de ziyaretlerde bulundu ve önce Bursa’nın köklü spor kulüplerinden Kartal Spor Kulübü Lokali’ni ziyaret etti.

BOZBEY'İN İLKOKUL ÖĞRETMENİ İLE SÜRPRİZ KARŞILAŞMASI

Piremir'de mahalle esnafına hayırlı işler dileklerinde bulunan Bozbey, kahve ziyareti sırasında ilkokul öğretmeni Erkan Ünsal ile karşılaştı. Sürpriz karşılaşmaya sevinen Mustafa Bozbey, öğretmeninin elini öptü, hasret giderdi.
Millet İttifakı’nın Yıldırım Belediye Başkan Adayı Özgür Erdursun ile birlikte mahallede kurulan pazarı da ziyaret eden Bozbey, ardından da Piremir Mahallesi’nde bulunan Posof İlçesi Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde Posoflularla buluştu.

Teleferiğin, Teferrüç İstasyonu’nun hemen yanında bulunan Piremir Mahallesi’nde kentsel dönüşümden otopark sorununa kadar bir çok sorunun yaşandığına dikkat çeken Bozbey, Bursa’nın 31 Mart’tan itibaren büyük bir değişim yaşayacağını söyledi. Mustafa Bozbey, “Özellikle bu bölgenin ve Bursa’nın sorunlarına neşter vurmak, sorunlarını en aza indirmek için yola çıktık. ‘Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır’ diyoruz ve biz kentsel dönüşüme insan için şehir, insan için kentsel dönüşüm anlayışıyla bakıyoruz. Vatandaşlarımızın doğup büyüdüğü, çocuğunun düğününü yaptığı, insanlarımızın hikayesi olduğu yerlerde ev sahibi yapmak ve gülümsetmek hedefindeyiz. Bunun yanında sosyal alanları, yeşil alanları kültürel alanları, her yaştan insana hitap edecek hizmetleri o alanda oluşturarak yapmak zorundayız. Kentsel dönüşümün insan odaklı olması, mal sahiplerinin haklarının öncelikli olarak korunması bizim olmazsa olmazımızdır. Büyükşehir belediyesi de garantör olacak. Büyükşehir belediyesi elini taşın altına koyacak ve hep birlikte yapacağımız, birbirimizle aynı masa etrafında oturarak, katılımcı bir anlayışla planlama anlayışıyla kentsel dönüşümü gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

Teferrüç İstasyonu’nda yaşanan otopark soruna da dikkat çeken Bozbey, “Buranın projesinde otopark ve bulvar vardı neden yapılmadı? diye sordu. Bozbey,”31 Mart’tan itibaren değişim başlıyor. Teleferik'te, Yıldırım'da ve Bursa’nın her yerinde değişim başlıyor” dedi.

Millet İttifakı’nın Yıldırım Belediye Başkan Adayı Özgür Erdursun da “Yıldırım hep aynı Yıldırım, Teleferik aynı teleferik. Teleferiği Türkiye’de bilmeyen yok. Ama buraya gelen de yok. Bizim buralara değer katmamız gerekiyor. Teleferik Mahallesi'nde bir daire fiyatı 5 yıl önce 150 bin lirayken bugün 100 bin liraya düşmüş. Bizim bu bölgeye değer katabilmemiz için sizin desteğinize ihtiyacımız var” şeklinde konuştu.

BOZBEY GÜRSU TOKİ'DE SEÇİM OFİSİ AÇILIŞINA KATILDI

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Gürsu’nun İpekyolu Mahallesi’ndeki Gürsu Toki’de de Gürsu Belediye Başkan Adayı Funda Türkcoş Pekiner ile birlikte seçim ofisi açılışına katıldı. Geniş katılımla gerçekleştirilen açılışta Mustafa Bozbey, bölgenin sorunlarına dikkat çekti. Gürsu’dan yaklaşık 20 kilometre uzaklıkta bulunan Gürsu Toki’nin en büyük sorununun kente ulaşım olduğunun altını çizen Bozbey, “Yeni mahalle olmasına rağmen vatandaşlarımız 45 dakikada kente ulaşıyor. Allah muhafaza burada acil bir hastanız olsa yolda vefat eder. Buradaki yolun bir an önce Karahıdır üzerinden ulaşması için projeyi hizmete sokacağız. İnsanlarımızın güvenli bir şekilde merkeze ulaşmasını sağlayacağız” dedi. Bozbey bölgede su konusunda da sorunlar olduğuna dikkat çekerek, Bursa’nın ve Bursalılar’ın 31 Mart’ı beklediğini söyledi.

Millet İttifakı’nın Gürsu Belediye Başkan Adayı Funda Türkcoş Pekiner de “Yol sorununuzu, başı boş hayvanlarla ilgili, okulla ilgili, ambulansla ilgili sorunlarınızı biliyoruz. Ben bir eczacıyım ve bu ihtiyaçlarınız temel ihtiyaçlar. İstedikleriniz lüks ihtiyaçlar değil. Bu sorunların hepsini Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Mustafa Bozbey ile birlikte gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

Açılış konuşmalarının ardında edilen duayla birlikte Gürsu İpekyolu Mahallesi’nde seçim ofisinin açılışı gerçekleştirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.