Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu'dan Büyükşehir'e ziyaret


BURSA ARENA / Haber Merkezi

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, kabineye girmesinin ardından ilk ziyaretlerinden birini Bursa’da Büyükşehir Belediyesi’ne yaptı. Başkan Recep Altepe tarafından kapıda karşılanan Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, kendisine tevdi edilen görevin aynı zamanda Bursalılara olan güvenin bir yansıması olduğunu belirterek, bundan sonra artan bir tempoyla Türkiye ve Bursa için çalışacaklarını söyledi.
Ankara Yolu’ndaki başkanlık binasında gerçekleşen görüşmeye; Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin yanı sıra AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ve İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş da katıldı.

Ziyarette açıklamada bulunan Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, yeni görevi sonrasında ilk kez Bursa’ya geldiğini ifade etti. Bursa’nın ‘şehr-ül emini’ olarak Başkan Altepe’ye ziyarette bulunmak istediğini söyleyen Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu, bundan sonra şehrin yatırımları ve yeni projeleri konusunda birlikte çalışacaklarını söyledi. Bünyesinde barındırdığı zenginlikler nedeniyle Bursa’nın Türkiye’nin gözbebeklerinden biri olduğunu kaydeden Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu, “İnşallah bundan sonra da şehrimizin markalaşma sürecini devam ettireceğiz. Tüm yatırım ve planlamaları, Ankara ile koordineli bir şekilde kararlılıkla gerçekleştireceğiz” dedi.

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, konuşmasında, şahsına tevdi edilen görevin Bursalılara duyulan güvenin bir yansıması olduğuna da yer verdi. Bundan önce yapılan çalışmalar nedeniyle siyasilere teşekkür eden Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu, “Bursa’nın bir evladı olarak bundan sonra Ankara’da, sizler de burada ülkemiz ve şehrimiz için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ise Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu’na yeni görevinde başarılar diledi. Bursa’nın yapılan yatırımlar nedeniyle altın dönemini yaşadığını, güçlü lider ve güçlü hükümet ile birlikte hizmetlerin her geçen gün artarak devam ettiğini vurgulayan Başkan Altepe, “11. yılımızı doldurmamıza rağmen ilk günkü heyecanımızı koruyoruz. Güçlü iktidar döneminden Bursa’da doğal olarak payını alıyor. Bugüne kadar düşünülüp de yapılamayanların yanı sıra yerli üretim anlamında geleceğe ışık tutacak projeler birbiri ardına hayata geçiyor. İnşallah şimdiden sonra yeni oluşan kabineyle birlikte bu yatırımlar artarak devam edecek. Geldiğiniz için teşekkür ediyorum. Yeni göreviniz tekrar hayırlı ve uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

Başkan Altepe, Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu’na günün anısına ‘Zülfikar Kılıcı’ hediye etti. Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu, ziyaret sonrasında Büyükşehir şeref defterini imzaladı
 
24314_2_201707221358.jpg24314_3_201707221358.jpg24314_5_201707221358.jpg24314_6_201707221359.jpg

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.