Bandırma Şeker Piliç Firması sahipleri FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alındılar

BURSA ARENA / Haber Merkezi

FETÖ / PDY örgütüne yönelik operasyonlara Bandırma'da devam ediyor. Bölgenin önemli kuruluşlarından olan ve  2015 yılında iflas noktasına geldiği bilinen Şeker Piliç firmasının sahiplerinden K.B. ile O.B., Bandırma C. Savcılığının talimatıyla İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği ekiplerince tutuklandılar.

Bu operasyonda ayrıca ilçede tanınmış eczacılardan A.Ç. de gözaltına alındı ve ifadeleri alınmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğüne intikal ettirildiler.

Türkiye'nin en büyük üretim entegre tesisine sahip Şeker Piliç, çok sayıda banka borçları nedeniyle 2014 yılında iflas erteleme talebinde bulunmuş ve 2015 yılında iflas etmiş, sahip olduğu tüm gayrimenkulleri icraen satışa çıkarılmış durumda idi. (fotoğraf: Banses)

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.