55 Bin kişiyle aynı sofrada buluşacaklar

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Geliştirdiği 'Elbirliği Sistemi' ile müşterilerine faizsiz ev ve otomobil sahibi olma imkanı sunan Eminevim geleneksel iftar programlarını yoğun katılımlarla sürdürüyor. Düzenleyeceği 211 iftar programı ile farklı illerdeki müşterileriyle aynı sofranın etrafında buluşacak olan Eminevim, Ramazan boyunca 55 bin müşterisiyle bir araya gelecek.

Faizsiz ev alma sisteminin mucidi Eminevim, Ramazan ayının birlik ve dayanışma ruhunu yaşatabilmek için Türkiye’nin 81 ilinde iftar sofraları kuruyor. Onbir ayın sultanı Ramazan'ın kendine has hoşgörü ve bereketini paylaşmak isteyen Eminevim, her yıl olduğu gibi bu yıl da ülkemizin pek çok şehrinde düzenliyor olduğu iftar programları vesilesiyle iştirakçileri ile bir araya geliyor.

Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, iftar programlarını geleneksel hale getirdiklerini belirterek; "İçerisinde bulunduğumuz ayın manevi iklimini yaşamak, birliğimizi kuvvetlendirebilmek için düzenli halde gerçekleştirdiğimiz programlarımız hemen her şehirde devam edecek," diye konuştu.

İşçiden memura, öğretmenden, ev hanımına bugüne kadar tam 140.000 kişinin ev hayallerini gerçeğe dönüştüren Eminevim'in iftar yemeğine katılan Emin Grup Başkanı Emin Üstün, dar gelirli ailelerin ev sahibi olmalarının zorluğunu ortadan kaldırdıklarını belirterek; "İnsanlarımız artık ev ve otomobil almakta zorlanmıyor. Gayet kolay bir şekilde ev sahibi oluyor bunu biz bütün topluma gösterdik. Her geçen gün teslimat sayımızı artırarak, vatandaşları Türkiye'nin her yerinden faizsiz ev sahibi yapıyoruz," dedi.

Şirket olarak ülke genelinde birçok yatırımlara ev sahipliği yaptıklarını kaydeden Üstün, faizsiz bir sistem geliştirdiklerini ifade ederek, şunları anlattı; "Eminevim Elbirliği Sistemi, iştirakçilerin dayanışması ve gönül birliğinden oluşmuştur. Bu sistem ile kişiler, Tüm Türkiye’de bütçelerine göre istedikleri yerden ev sahibi olabilirler. Bizim formülümüz dayanışma ve el birliği ile insanları ev ve otomobil sahibi yapmak. Elbirliği Sistemi'ni geliştirmeye çalışıyoruz. Elbirliği Sistemi bir modeldir. Bu sistemi inşaatta, tarımda, hayvancılıkta uyguluyoruz. Türkiye’nin ekonomisine katkı sağlıyoruz."

Eminevim Türkiye Satış Müdürü Mustafa Şahin ise, programda yaptığı konuşmada; "Ramazan ayı, rahmet, mağfiret ve kurtuluş ümidinin tazelendiği, ibadet ve nefis muhasebesi ile gönüllerin arındığı, yardımlaşma, dayanışma, birlik ve beraberlik ruhunun canlanarak ayrı bir sosyal bütünleşmenin yaşandığı müstesna bir zaman dilimidir. Biz de Eminevim olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da siz değerli müşterilerimizle iftar sofralarında bir araya geliyor aynı sofranın güzelliklerini hep birlikte paylaşıyoruz. Eminevim’in kocaman ailesinin fertleriyle bu yıl 211 iftar programı yapacağız. Bu yıl Ramazan ayında 211 iftar programında 55.000 müşterimizle bir araya gelmek üzere iftar planladık," sözlerine yer verdi.

Semazen gösterileri yanında sürpriz hediye çekilişlerinin de yapıldığı gecede davetliler arasında yapılan çekilişte bir kişi ücretsiz umre yolculuğu kazandı. İftar programına Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, Yönetim Kurulu üyesi Kemal Üstün, Üst Düzey Yöneticiler, Bölge Müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

55 bin kişi ile iftar sofrasında bir araya gelmeyi hedefleyen Eminevim; Ramazan ayı boyunca farklı şehirlerde 211 sofrada iştirakçileri ile iftar açacak. Her iftar sofrasında davetliler arasından Eminevim’i yakınlarına, tanıdıklarına en fazla tavsiye edenlerden 1 kişi de Umre hediyesi almaya hak kazanacak

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.