32 Yıllık Sadakatli Özlem

BURSA ARENA / Haber Merkezi

32 Yıl önceki Sınıf Öğretmenimiz Çok kıymetli Sayın Nedret Karataş Hanım’ın 30 Eylül günü Doğum Günü olması hasebiyle Arkadaşlarla iletişime geçip organize olduk.

Görükle Dumlupınar Mahallesindeki Lebon Cafe’nin Sahibi sınıf arkadaşımız Harun Bayram’ın mekanında Saat:11:00’de Kahvaltı Organizasyonuyla buluşup hem-hal olduk. Anılarımızla ve demli çayla demlendik.

Kıymetli Nedret Karataş Hocama ve

Kıymetli Evdeşi Sedat Karataş Bey’e,

Kıymetli Kayserili Harun Bayram Bey Kardeşime Kahvaltı Organizasyonunda beklentimizin üstünde fedakârane gayretine,

Çanakkale'den gelen Sınıf Arkadaşımız Resim Öğretmeni Oğuz Durmaz'a,

Değerli Sınıf Arkadaşlarımdan Sayın Ali İleri Bey’in yazılan Plaket yazısını hazırlattığı için,

Riyasız, yalansız, kibirsiz, hasetsiz, fesatsız, dürüstçe hem hal olan aidiyetimizi yaşamamıza vesile olan Hepinize-Hepimize Teşekkür Ederim.

Yüce Yaradan razı olsun cümlenizden-cümlemizden.

Cenab-Hak yar ve yardımcımız olsun.

Selametle.

Ulu Tanrı eksikliğinizi göstermesin.

***

Sayın Nedret Karataş Öğretmenim;

Ulu Önderimiz Atatürk’ün veciz sözünü "Cumhuriyetin Anahtarı ile Bilim ve Aklın Işığında Medeniyetin Kapısını Açmamız" için yoğun gayretinizi ve başımıza taç olan hakikât varisi olduğu Muhammed-i ahlâk ve şuurla insan olmamız İçin gösterdiğiniz fedakarane yaklaşımınız 1985-86 yılına kadar matematik ve sınıfımız Öğretmeni olarak sabredip, pozitif sinerjinizi ve şefkatinizi esirgemeyip unutamadığımız özel-ender öğretmenimiz oldunuz. Her birimizin içtimâi mevkisinde sizin ilkeli, dürüst ve mütevazı emeğinizin payı büyüktür. Bizimle mütevazi beraberliğinize sevgi, saygı ve şükranlarımızla müteşekkiriz.

Atatürk Endüstri Meslek Lisesi / Torna Tesviye ve Metal Bölümü

1985-86 Mezunları / Efsane 11-B Adına

Kubilay Ekincioğlu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.