Zaman su gibi akıp gidiyor.

Daha dün 2019 yılına adım atarken, ne de çabuk geçti günler, bitiverdi o koskoca 365 gün.

İşte, 2020’ye sayılı saatler kaldı.

Tabi ki yeni yılı herkes isteği yerde karşılar.. Kimi lüks bir restoranda, kimi eğlence yerinde, kimileri de evinde. Fakat her nerede olunursa olunsun yeter ki huzurla karşılanan, huzur getiren bir yıl olsun. Önemli olan, biten bir yılı sağlıkla geçirmiş ve gelecek yılda da sağlıklı olmak. Sevdiklerimiz ve sevenlerimizle huzurla birçok yılları birlikte karşılayabilmek. Yeni takvimde bizleri hep güzel olaylar karşılasın, bunlar önemli.

Çocukların o gece lapa lapa kar yağması hayalini kurduğu, akşam telaşla hazırlanan her zamankinden biraz daha özenli sofralar, belki eve davet edilen yakınlar, sohbet, eğlence derken erkenden uyuyakalan ufaklıklar.

Öyle eski yıllarda olduğu gibi tam saat 24’e geldiğinde 10, 9, 8, 7... diye geri sayarken televizyonda çıkacak dansözü beklemeler, piyango bilet çekilişini canlı izlemeler gibi eski takılmalar kalmadı artık.

Biten yılda kaybettiklerimiz, ayrılıklar, mesafeler, sevinçler, hüzünler, sıkıntılar umarım o yılla son bulsun desek de... Doğanın kanunu gereği her yeni yılda da hayat bildiği gibi akıp gidecek.

Fakat yeni yıl ne getirirse getirsin, yeter ki sevdiklerimizi götürmesin..

Alışveriş merkezlerindeki ışıl ışıl süslemeler, çoğu kişinin alışveriş trafiği de keyifli maşallah.

Bir tv proğramında vatandaşla röportaj yapmışlar.

- Yeni yıldan beklentileriniz nedir? Diye soruyorlar.

Türlü türlü cevaplar.

Bazıları piyango zengini olmak, diğeri hiçbir beklentim yok derken, öbürü yeni yıl umurumda değil diyor. Anlıyoruz ki, umutlar azaldıkça, beklentiler de azalıyor. Zamanla bazı şeyler de özelliğini yitiriyor. Ya da bizler yaş aldıkça ve sorumluluklar arttıkça, birçok şeyin de tadı kaçıyor sanki..

Her şeye rağmen yeni bir yıla adım atmak, bir yılı daha sağlam karşılamak, hayatta olmak..

Bunlar da güzel.

Yeni bir yılı da huzurla geçirelim, mutlu uğurlayalım.

Ve hepimiz sağlıklı uzun yıllar yaşayalım.

Yeni yıl, yeni umutlar demekse “tüm umutlarımız gerçek olsun” dileğiyle, kutlu olsun.

Sevgiyle, saygıyla kalın.

(fotoğraf:eğleniyormuyuz.com)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.