Kaç gündür bir Çiftlik bank ve mağdurları yoğun gündemin üstüne, sıcak kumlardan soğuk sulara atlar gibi hop gelip oturuverdi; sanki başka derdimiz yoktu. Gerçi laf salatasıyla şişirilen balonlarla geçiriyoruz her bir günü ama.. Aman Allah’ım ne geyikler ne geyikler. Mehmetcik zeytindalı operasyonunda can alıyor, can veriyor, birileri vatan millet bekası için ölüyor birileri edebiyatını, şovunu yapıyor. Meydanlarda, siyasi toplantılarda ağzı gevşek yalamalar amanın nolur bizi de Afrin'e götür diyorlar liderlerine.. Hazret kubara kubara "ihtiyaç hasılında önce ben sonra siz" diyor.Tabi o derde Bahçeli Reyiz durur mu? Zaten oda bir bozkurt olaraktan en önde, bilmem kaç bin bozkurtu da peşinde gidiyorlar. Hay aslanlar hay !! Tutmuyoruz efendim, ölümü bayılmak zannedenler, şehadet kapısı açılmıştır buyurun; diriliş Ertuğrul izlerken tv karşısında, pusatlanıp kükremeye benzemiyor can vermek.. Bozkurtlar zaten savaşıyor, şehit düşüyorlar; af buyurun siz kimden bahsediyorsunuz ?.. Trene bindirip saraya çufçufladığınız şakşakçılardan değil dimi ?

Yedi başlı ejderha ve zümresi gibi ülke, her kafadan bir ses.. Biri diyor tek kadınla doyan erkek değildir, biri diyor battaniyenize yorganınıza yatağınıza dikkat edin cinsel olarak dürtmesin (!), biri diyor ananın ve kız kardeşin kolu bacağı tahrik eder.. Sizin ananız bacınız nasıldır bilmiyorum ama bizim anamız bacımız Afrin operasyonundaki askerler için sınır boylarına belki de ceplerindeki son kuruşunu harcayıp aş yapıp gönderiyorlar.. Atkı dokuyor, bere örüyor, elleri duadan inmiyor, kendi çocuklarından ayırt etmiyorlar..

Birileri de paralarını daha çok kazanma hırsı ile hayali çiftlikosör tombalağa basıyor.. Eee yerli dizilere göre kapitalizm kimsenin geçim sıkıntısı çekmediği, hemen hemen herkesin holding sahibi olduğu, yakışıklı erkeklerin, güzel kadınların, son model arabaların bolca arzı endam ettiği, aralara sırf çeşit olsun diye mutlu fakirlerin serpiştirildiği mükemmel bir sistem (!).. Buna mukabil pırlanta olmadan evlenilmiyor, evi olmayana kız verilmiyor, arabasının modeli düşük olana dönüp bakılmıyor, insanların cebinde parası yok aldığı telefona yükleyecek konturu yok, 48 ay taksitle son model akıllı telefonlar alınıyor..

Yata yata para kazanmak varken kim çalışır ki ?

Cinnet halinin sınırında bir toplum olduk diyecem ne sınırı resmen cinnet hallerindeyiz, bir de kişisel gelişim kitaplarında "pozitif olun" demiyor mu ; bana bir gülme geliyor sormayın.. Bu kitapları almak yerine cennet tapusu verenlere gidip adam akıllı dolandırılın daha iyi..

Pekala çare ne ?

Çare güncellemek !.. Öyle dedi ya Cumhurumuzun başı.. Oysa islamiyet'te bir sorun yok sayın cumhurumuzun başı, sen onca para döktüğünüz diyanetin kasasını aç, üstüne gerekirse biz de para verelim (: şu sığırları güncelle de bir işe yarasın bari !..

Parasını pulunu her dönem ne idüğü belirsiz şeylere yatıranlar, Reza’yı "hayırsever iş adamı" sananlar, Feto’nun Allah rızasını kazanmaya çalıştığına inananlar, güçlü Türkiye için ittifak yapanlar, bu oyunu bozacakmış. Oysa Sizler kandırıldıkça cezasını bütün ülke olarak bizler çekiyoruz.

Evet bre zındık, bre sığırlar ! Damızlık sığırlar, şehvetli tacizci, tecavüzcü sapkın sığırlar, paragöz sığırlar, kandırılan saftirik sığırlar.. Hoo gidinin sığırları hoo !.. Hazır bahar gelmişken ot çayır bolken, zamanıdır meraya, kırlara çıkın, yüzünüz güneş görüp beyniniz oksijen alsın.

Dostoyevski’nin ‘Uysal bir kız' öyküsünde geçiyor "insanoğlu aşağılık şeyleri çok daha iyi anlar"

Dosto olayı çözmüş dostum.

Bir de memlekette hayvancılık bitti diyorlar !!

Eyy Avrupa....

Sen kimsin ?..

YAZININ DİBİ: Benzettiklerimin gerçek sığırlarla bir alakası yoktur.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.