Yıkılmış Osmanlı İmparatorluğunun küllerinden yeni bir devlet kuran ve bugün 95 yaşına gelen Türkiye Cumhuriyeti Mustafa Kemal Atatürk’ün gücünü Allah'tan gelen ilimden aldığını söylüyorum. Bu teoriyi 1979 yılında Lise de okurken Milli Savunma Dersindeki kitapta yer alan bir olaydan sonra Atatürk’ün 'geleceği gördüğünü' düşünmeye başladım.

ABD‘li General Mc Arthur ile 1932 yılında Dolmabahçe Sarayı’nda yaptığı görüşmede Atatürk ona:” Siz Versay Antlaşması ile Almanları çok ezdiniz. Almanlar kendilerini siyasal bir akıma kaptırırsa hızla silahlanırlar. Savaş 1940-45 arasında olur. Amerika müdahale edince biter. Bu savaştan da Bolşevikler yani Ruslar karlı çıkar”

Mc Arthur ile görüşmeden önce Atatürk gece 2. Dünya Savaşı Belgeselini izlemiş ve öyle konuşmuştu. 1.Dünya Savaşı tarihin 1914-18 arasının en kanlı savaşı olmuş ve 17 Milyondan fazla insan ölmüştü. Bu savaştan daha kanlı olacak bir savaşın çıkmasına kimse inanmıyordu. Bunu okuduktan sonra O yıllarda Beyazıt’taki Sahaflara hafta sonları giderek Atatürk’ün silah arkadaşlarının 1950-ve 1960 lar da yayınlanan anılarını topladım. Onların içinde bulduklarım ise şunlar oldu:

  1. Selanik’te arkadaşlarına bir gece makam dağıtması. Ben ise o makamı veren adam olacağım diyor. O zamanlar Osmanlı Ordusunda bir subay.
  2. 1907 Yılında Türkiye haritasını çizer. Soranlara gelecekteki Türk Devletinin sınırları der. 2 Abdülhamit tahttadır ve Osmanlı 5 Milyon KM toprağa sahiptir. Onun çizdiği haritada Suriye’nin bir kısmı ile Musul ve Kerkük vardır. Batıda da Edirne vardır.
  3. Sakarya Savaşında 22’ci gün sonunda İsmet İnönü’nün geri çekilelim isteğine karşılık, gönderdiği telgrafta: "Hayır Yunanlılar yenilmek üzeredir, hatta yenilmişlerdir. Ordu yerinde kalsın” emrini verir. 6 Saat sonra İsmet İnönü telgraf çeker: "Paşam Yunanlılar Bursa yönüne geri çekiliyorlar”. Bu Allah'tan gelen ilim ile verilen karardır.
  4. Erzurum Kongresi yapılırken Mazhar Müfit Kansu’ya savaşı kazanacağını ve yapacağı devrimleri yazdırır.
  5. Adnan Menderes’i tanıyınca milletvekili yapar. Ali Fuat Cebesoy ile Mecliste bir gece gezerken onun bir oda da çalıştığını görür. Ona bakar ve “Gün gelir devletin başına geçer ama korkarım başını da kaybeder”.
  6. Adana’ya trenle giderken yolda karşısında oturan Celal Bayar’a “Gün gelir kansız ihtilal yapar” der.
  7. Rusya’nın parçalanacağını; bunu da ihtilal yapan neslin olmayacağını söyler, 'onların yetiştireceği çocukları da yapmayacak, sonra gelen nesil Rusyayı 60 parçaya böler' der. 1989'da Berlin Duvarını yıkan nesil 1960'larda doğan çocuklardır.
  8. '21 Yüzyıl da büyük savaşlar olmayacak, ekonomi savaşları olacak' der.
  9. 'Benim Naciz vücudum elbet bir gün toprak olacak ama Türkiye Cumhuriyeti İlelebet Payidar kalacaktır'  En büyük kehanetidir.

1999 Yılı Ocak ayında Atatürk’ün Kehanetleri olarak piyasaya çıkan kitabın ismini o zamanki yayıncı değiştirdi. Ben Atatürk’ün Sırları diye düşünüyordum. Böyle basılınca kitap böyle kaldı. 20 senede 20'ci baskıya ulaşacağız.

Allah'tan Gelen İlim Kur'an'da 'Ledünni İlmi' diye geçer. Musa ile Hızır arasındaki ayetlerde yer alır. Bazı özel insanlara bu ilmi yaradan verir. Bugün Atatürk düşmanlığı yapanlar bilmeden Amerika ve İngiltere’ye hizmet etmektedir.

Gandi Atatürk’ün Kurtuluş Savaşını kazandığını öğrenince: "Tanrının İngiliz Olmadığına inandım” der. Bizden sonra 2 Dünya Savaşı çıkar. Savaş sonrasında sömürgeler bağımsızlıklarını kazanırlar. Başta da İslam Ülkeleri.

NOT: Kasım ayında Bilge Karınca Yayınevi ATATÜRK’ÜN KEHANETLERİ’ NİN GENİŞLETİLMİŞ BASKISINI BASIYOR.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.