2003 Yılında Amerikan Başkanı Bush şunu iddia ediyordu. Irak’ta Kimyasal Silahlar var. Saddam bunları Teröristlere vererek kullandıracak diyordu. Bush’un çevresindekiler ise ABD’yi perde arkasından gizlice yöneten örgütlere üye yöneticilerdi. Sonuç’ta Başkan’ı ve Kongre’yi ikna ederek Irak’a karşı savaşı başlattılar. ABD ordusu Bağdat’a girdi. Ne yazık ki Saddam’ın ordusu ve generalleri ülkeyi fazla savunmadan Amerikalılara teslim ettiler. 150 Bin kişi ile Bağdat’ta Gerilla Savaşı vereceğiz diyen Irak Askerleri ve Subayları savaşmadılar. Saddam kaçmak zorunda kaldı. Savaş bittikten sonra Irak’ın Kimyasal Silahlarının olmadığı ortaya çıktı. Haberin yalan olduğu ve bu yalana inananların ise Başkan Bush ve İngiltere Başbakanı Tony Blair olduğu görüldü. Onların yüzünden Irak’ta 2 Milyon dan fazla kadın erkek genç yaşlı çocuk öldürüldü. Iraklılara işkenceler yapıldı. Kadınlara tecavüz edildi. Bu işgale karşı Amerika’ya direnen ağır kayıplar verdiren, bu uğurda şehit olan Iraklılara Allah rahmet eylesin.

Bağdat’taki ilk Hedef Kütüphane oldu
Amerikan Ordusu Bağdat’a yaklaşırken ilk hedefleri Kütüphane oldu. Üstelik daha şehrin merkezine saldırmadan önce, ABD Askerleri Bağdat Kütüphanesi ve Müzesine saldırdılar. İçlerini boşaltmaya başladılar. Değerli antika eşyaların yanı sıra Yahudiler için kutsal olan eşyalarda toplandı. Kitaplar ise bir numaralı hedefti. Çünkü el yazması bu eserlerde İslam Alimleri’nin bilimsel araştırmaları yer alıyordu. 62.000 kitap kargo uçaklarına yüklendi ve ABD’nin yolunu tuttu. O zamandan beri Gizli Üslerde bu kitaplar uzmanlar tarafından tercüme edilmeye başlandı. Nasıl bilgiler elde ettiklerini bilmiyoruz.

2004 Yılı Haziran ayında Hürriyet Gazetesi’nin Pazar Ekinde Bağdat Kütüphanesi’nin Müdiresi olan bayan bu soygunu açıkladı. Kamyonlara yüklenen kitaplar ve antikalar için bir şey yapamadıklarını açıkladı.

MÖ 587 de Babil Kralı Nabukadnezar Kudüs üzerine yürümüş ve Süleyman Tapınağı’nı yıkmış 100 binden fazla Yahudi’yi öldürmüş, kalanları da Babil’e yani Bağdat’a sürgüne götürmüştü. Yahudiler Babil’in ekonomisini ele geçirmişti. Persler tarafından kurtarılmalarına rağmen büyük bir Yahudi nüfusu Bağdat’ ta kalmıştı. MS 1009 Yılında dönemin Abbasi Halifesi bunlara ağır bir vergi yükleyince, Yahudiler 1600 yıl sonra artık buralarda hayat kalmadı diyerek, önce Endülüs’e ardından da Avrupa’ya göç ettiler. İşte o zamanlardan kalan antikalar Amerika’nın ağzını sulandırıyordu.  
  
Amerikalılar ayrıca Bağdat başta olmak üzere tüm Irak’ta gizlice arkeolojik kazılar yaptılar. Bu kazılarda aranan şeylerin başında uzaydan gelenlerin bıraktıkları makineleri ve cihazları bulmaktı. Bu dünya da hala bizden başka insan yoktur diye iddia edenler inanmayabilir. UFO ve Uzaylılar üzerine bu ülkede senelerdir kitap yazıyorum. Onları alıp okuyabilirler. Türkiye’nin Erich Von Daniken’i benim diyebilirim.

Amerikalıların uzaylılarla işbirliği yaparak teknoloji transferi yaptığı artık bilim çevrelerinde kabul ediliyor. Ben de Amerika’nın gizli deneylerinde yıllarca çalışan bir yazar ve şifacı kişi ile 2015’in Eylül ayında Şişli deki Holiday Crowne Otelde röportaj yaptım. Bu röportaj daha sonra İstanbul Gazetesinde yayınlandı. Benim teorilerimi onayladı.

Irak savaşının asıl nedeninin kitap yağmalanması ve uzaylıların araştırılması olduğunu AMERİKANIN UZAY SIRLARI kitabımda yazdım. Kitap 5 Baskı yaptı. Yeni baskısına hazırlanıyorum. Bilge Karınca Yayınevi tarafından yayınlanacak.

Irak önemli bir ülkedir ve hedef ülke olduğunu da 40 yıl kadar önce Amerikan Sineması bir film ile bildirmişti. Robert Redford’un oynadığı "Akbaba’nın 3 günü" filmini izlemelerini tavsiye ederim. Her savaşın perde arkası bir tarihçesi vardır. Irak Savaşı da bunlardan biridir.    

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.