Yumurtadan çıkan erken seçime ay kala. Müstakbel adaylar rampaya sardı. Doların, altının ateşi düşmüyor, hararet yükseldi. Havale geçirmek an meselesi. Gezi olayları dolar 1.90.. Hükümet cephesinde söylemler; Geziciler ülkeyi batırıyor. Şu an geldi 5 liraya dayandı İslerine geldiği gibi saçmalıyorlar; yükseliş dış güçlerin oyunu diyorlar. Her ülkede kur dalgalanmaları olur, tüketici yükselişten etkilenmiyor diyorlar !..

Dolar dış güçler yüzünden falan yükselmiyor.

Dolar sıcak parayı 16 yıldır betona gömdükleri için yükseliyor.

Dolar bir tane fabrika açmayıp var olanları da sattıkları için yükseliyor.

Dolar tarımı ve hayvancılığı bitirdikleri için yükseliyor.

Dolar; eti, zeytinyağını, mercimeği nohutu buğdayı, tohumu hatta samanı bile yurt dışından ithal ettikleri için yükseliyor.

Dolar milyar dolarlık araçlarına çerez parası dedikleri için yükseliyor.

Dolar üretim değil, tüketim ekonomisi uyguladıkları için yükseliyor..

Siz hâlâ ATV den A haberden masallar dinlemeye devam edin !.. Diğer yandan altın el yakıyor çeyrek altın 325 lira, sarraf alaycı bir gülümseme ile 400 e kadar yolu var diyor. Belli ki tuzu kuru, mahalle yanarken saçını tarayanlardan. Düğün dernek yapanlar altın alamadığı için kiralama sektörü oluşmuş. 2008'de bir asgari ücretle 10 tane çeyrek altın alınabiliyordu. Bugün 10 tane çeyrek altın neredeyse 2 asgari ücret ediyor. Ülke altın çağını yaşıyor vesselam!

Diktatörler neden yalan söyler; Korkularıdır.. Kendi halklarından korkarlar, hele bizimki gibi başkalarının sayesinde iktidara gelmişlerse, efendilerinden korkarlar. Ve bu korkuları sürekli yalan üretir, onları sürekli yalana iter.. Aklınla dalga geçen, haber alma hakkını engelleyen, gerçekleri senden saklayan, diğer adayları görmeyerek tek adam propagandası yapan bu eşitsiz medya ile haksızlık ve hadsizlik ile yoluna devam ederlerken, tamtam dansı eşliğinde dürüstlüğünden ödün vermeyenlerin hak yolda ve eşitlikten yana olanların başını koparıyorlar.

Bir gün önce seçim bildirgesini açıkla, "yasaklarla ve yasakçı zihniyetle daha çok mücadele edeceğiz" de !.. Bu gün Cerrahpaşa Tıp Fakültesi dekanını görevden al !.. Memleket krizde Ağam bizimle eylenir !.. Anlaşılıyor ki korku dağları sarmış, lakin korkunun ecele faydası yoktur. Zulüm ile abat olanın akıbeti berbat olur.

YAZININ DİBİ :

"PKK İLE GÖRÜŞEN ŞEREFSİZ" DEDİ; GÖRÜŞTÜ !..

"GAZZE'YE GİDECEĞİM" DEDİ; GİDEMEDİ !..

"BAHÇELİ YE ZÜRRİYETSİZ" DEDİ; SONRA ORTAK OLDU !..

"ERKEN SEÇİM VATANA İHANETTİR" DEDİ; ERKEN SEÇİM KARARI ALDI !..

ŞAM EMEVİ CAMİİNE GİDİYORDUK, EMEVİ CAMİİ İMAMI TÜRKİYE'YE GELDİ.

MENBİC'E GİDİYORDUK, ERKEN SEÇİME GİDİVERDİK !..  

Hadi hayırlı işler...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.