Geçenlerde çok değerli, Devletin isimsiz kahramanlarından bir büyüğüm ile hasbihal ediyorduk. Yanımızda Frekans ve Zihin Kontrol konularının usta ismi Mustafa Kurnaz da vardı. Konu bir ara Türkiye’nin Gladyo şubesi olan Fetö’nün yaptığı sözde “Ergenekon Operasyonları”na geldi. Bu derin abimiz bizzat Ergenekon kumpası mağdurlarındandı. Ben yapılan haksızlık ve bu konudaki serzenişlerimi dile getirirken, değerli büyüğümüz çok enteresan bir şey anlattı ve şöyle dedi: “Biz çok sonra anladık ki, devletin görünmeyen kanadı bir strateji gereği aslında bizim içeri alınmamıza kısa süreliğine ses çıkarmadı ve bilerek olayları izledi. Aslında o dönemde içeride olmak, dışarıya göre daha güvenli idi. Dışarıda pek çok arkadaşımızı ve tanıdığımız çok değerli insanları sözde intihar, kaza vs. uydurmaları ile bizzat Fetö’nün özel ekipleri tarafından öldürüldüğünü anladık.’’ dedi.

Mustafa abi ile ben olayların bu derece olmasını ve bize göre birinci elden kaynak sayılacak bu abimizden duyduklarımıza çok şaşırmıştık. Ama sonraları anlattığı bazı (özel olduğu için yazamıyorum) hususları da dinleyince farklı bir görüş bizde de hakim oldu. Bir kez daha anladım ki; 2200 yıllık kadim 'Türk Üst Aklı' hala diri ve gerektiği zaman gerekeni de yapıyor.

O zamanlar içeri alınan pek çok vatansever, devletçi kişiler şu an dışarı da ve her biri önemli görevlerdedir. Devletin bekası için yine devletin görünmeyen kanadının direktifleri ile Vatanımızın bütünlüğünü tehdit eden ve devletimizin altını oymaya çalışan hainlerle mücadele etmeye devam ediyor. Devlet Aklının ne kadar büyük ve derin olduğunu bir kez daha anladık.

2019 yılında da Devletimizi ele geçirmek isteyen hainler ile kıyasıya bir mücadele olacaktır. Kadim Türk Üst Aklı yine eminim ki derin stratejisi ile gereğini yapacaktır. Ben 2019 tarihine uzun zamandır dikkat çekiyorum. Siyonizm’in en önemli mistik tarihi olan 2019 tarihinde bölgede ve ülkemizde dengeleri kökten değiştirmek için kaos planları yapılmaktadır. Özellikle Türkiye’de Gladyo’nun siyasi ve başka bir cemaat ayağı da devreye girmek üzeredir. Bu konuda çok dikkatli olunmalıdır. Emperyalizm ve Global Monarşiye karşı, milli ve devletçi politikalarımızla karşılık verip, onların buradaki uşakları ile mücadeleye daha sert bir şekilde devam etmeliyiz. Bir gün sıra onlarla mücadele etmeyenlere de gelecektir…

Ve son söz: “Türkiye geçmişin derin gücü ve bugünün stratejisi ile küllerinden yeniden doğmaya hazırdır”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.